| Design meubelen
interieurarchitectuur, interieurontwerp, interieur, keuken, meubelen, dressing, decoratie, tapijten, gordijnen, Keerbergen, Summum interiors, binnenhuisarchitect, inrichting,
716
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-716,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Design meubelen

Interieurblikvangers…

Onze merken…

CASADESUS

Casadesus is opgericht in 1973 in Barcelona en sindsdien gekend als één van de beste Spaanse fabrikanten van modern designmeubilair.

Door samenwerkingen met enkele gekende ontwerpers is Casadesus gestart met commercialisering in Europa, USA, Verenigde Arabische Emiraten, Thialand, Taiwan,…

Alle meubelen en onderdelen worden in eigen beheer gemaakt, van metaalwerk tot stoffering. Hierdoor kan ook alles op maat gemaakt worden.

De kracht van de ontwerpen zit hem vooral in de eenvoud.  Rechte lijnen en afmetingen tot 6m lengte met maar 4 poten onder het zitframe!

Casadesus is niet alleen beschikbaar voor de thuismarkt.  Ook projectinrichtingen werden reeds succesvol uitgevoerd: diverse restaurants, hotels, jachten, VIP lounge (Spanair), ….

website: www.casadesus.net

Fiat 500 design collection

MERITALIA

Het merk Meritalia is ontstaan naar een IDEE van Giulio Meroni in 1987.

Van bij de start krijgt Meritalia een cliënteel die hen vooral naar waarde weten te schatten omwille van de geleverde kwaliteit, betrouwbaarheid, waarden, bouwvaardigheid en originaliteit.

Meritalia is internationaal vooral bekend om zijn artisanale onderlegdheid, creativiteit en innovatie dankzij de samenwerking met enkele zeer gerenommeerd ontwerpers zoals o.a. Mario Bellini, Gaetano Pesce, Karim Rashid, Tobia Scarpa, Achille e Pier Giacomo Castiglioni, ….

Ook worden regelmatig speciale collecties ontworpen in samenwerking met andere partners, zoals de zeer gekende Fiat 500 design collection in samenwerking Lapo Elkann…

website: www.meritalie.it

EMMEBI

Origineel, functioneel, essentieel: dit zijn de waarden die Emmebi sinds 40 jaar hoog in het vaandel draagt. Het bedrijf wordt geleid door 2 zussen, de 2de generatie in de familie. Zij ontwerpen en fabriceren meubilair die makkelijk in elke ruimte geplaatst kunnen worden. De collectie ademt een tijdloze manier van leven met aandacht en emoties.

Verrassende details, een goede mix van strak en speels… onderzoek naar materialen en technologie zorgen voor vormen die langer leven dan de huidige trends. Kasten, tafels, bedden, boekenkasten, aanvullende meubelen voor overdag en ’s nachts. Stuk voor stuk iconen van het heden en verleden.

Elk stuk meubilair krijgt veel aandacht voor detail en functionaliteit. Elke stap, van prototype tot afgewerkt product krijgt een perfecte balans tussen ambacht en industrieel process. Het ultieme doel is levenslange maximale kwaliteit bieden.